“ITINERARIU PLASTIC“ LA GALERIA CALEA VICTORIEI 33

posted in: Expoziții, Expoziții 2015 | 0

afis daradici convertitPictorul Constantin Daradici expune în perioada 22 sept. – 11 oct. 2015 la Galeria de Artă Calea Victoriei 33 din Bucureşti, în organizarea Asociaţiei Butescu Art Studio in parteneriat cu Teatrul de Revistă „C. Tănase”.

Vă aşteptăm miercuri, 23 septembrie, la orele 19.00 la intâlnirea pe care Constantin Daradici o propune pentru a vernisa impreună expoziţia şi a schimba impresii despre lucrările prezente pe simeze.

„Pictura lui Constantin Daradici este una de atmosferă în care fluiditatea accentuată a culorilor sugerează captarea cu delicateţe a momentului care trece. Fiecare pictură a sa păstrează parfumul unei clipe trăite de autor în faţa unui motiv și redă privitorului mai puţin imaginea unor locuri cât deja amintirea lor aşa cum a rămas aceasta în sufletul artistului. Câteodată pictorul se bucură de materialitate şi deci de pasta de culoare. Într-o compoziţie, exact detaliile delicate precum petalele florilor, exact acelea a căror viață este de scurtă durată sunt reprezentate puternic, proeminent, vizibil accentuat. Pictura lui Constantin Daradici vorbeşte discret dar cu atenţie despre fragilitatea vieţii, despre trecerea clipelor de lumină şi strălucire pe care cu emoţie le reţine pe pânză.” (Roxana Păsculescu, „Pictură – Constantin Daradici şi Iulia Cândea Daradici”, Galeria Simeza, 19 ian.-1 febr. 2015)