EXPOZITIE SORIN ADAM LA GALERIA DE ARTA CALEA VICTORIEI 33

posted in: Expoziții, Expoziții 2015 | 0

afis sorin adamGaleria de Artă Calea Victoriei 33 vă propune, in perioada 21 martie – 5 aprilie, o expoziţie de pictură şi grafică a artistului plastic Sorin Adam.

Vernisajul va avea loc luni, 23 martie 2015, la orele 18.00. Evenimentul este organizat de Asociaţia Butescu Art Studio în parteneriat cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

„Fără indoială, partea cea mai cunoscută şi cea mai apreciată a creaţiei plastice a lui Sorin Adam o constituie pictura in ulei. Frecvenţa cu care a expus lucrări realizate in această tehnică, dar poate mai important decât atât, formula sa compoziţională care constă intr-o structurare energetică, pregnantă şi, in acelaşi timp, armonioasă a suprafeţei, alături, indubitabil, de paleta bogată, eclatantă, amintind de „furia” fovistă, intoarsă insă la timp din drumul previzibil spre incandescenţă, au facut ca grafica semnată de el să treacă in planul doi, atât in cadrul expoziţiilor personale, cât şi in cel al percepţiei generale a publicului iubitor de artă.” (Corneliu OSTAHIE)